Erkend stage-bedrijf

Plusdierenklinieken stellen stageplekken beschikbaar voor paraveterinaire opleidingen en veterinaire opleidingen.we hebben 3 praktijken: 2 in Zaandam en 1 in Assendelft.

Wij hebben voor de para-veterinair stagiaires een speciaal begeleidings programma ontwikkeld, zodat ze precies weten wat er iedere week op de planning staat. Op deze manier proberen wij stagiaires zoveel mogelijk te leren. Tussendoor en aan het einde van de stage-periode zijn er evaluaties. Voor de para-veterinair opleiding is er een een afsluitend 'eind-examen' ("Proeve van Bekwaamheid"). Dit bestaat uit een aantal praktische opdrachten, zoals een dier voorbereiden voor een operatie, de nazorg doen, een opname dier verzorgen, telefoon afhandelen etc.

Wij zijn erkende stagebedrijven. Dit houdt in dat wij geregistreerd zijn bij Aequor. Aequor is een onderneming die stage-plaatsen aanbied die kwalitatief goed aangeschreven staan en in staat zijn een goede leer- en werkomgeving aan te bieden.

Heb je interesse om bij ons stage te komen lopen?

Schrijf dan een brief met je gegevens, waarin je duidelijk aangeeft om welke periode het gaat, welke opleiding je volgt, en waarom je graag bij ons stage zou lopen (motivatie). Stuur deze naar:
Plusdierenkliniek De Saen (t.n.v. Kirsten)
of Westerwatering (t.n.v. Mandy)
of Saendelft (t.a.v. Monique)

Indien er plaats is in de aangegeven stage-periode, word je eerst uitgenodigd voor een gesprek, alvorens de stage-overeenkomst gesloten wordt.

Wij waren zeer vereerd dat wij in 2006 genomineerd zijn voor de verkiezing tot "Stage-bedrijf van het Jaar", samen met 2 andere bedrijven! Dit betekent dat we horen tot de 3 beste stage-bedrijven van Nederland, in de sector dierverzorging.

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl

Online afspraak maken?
Klik hier