Kattengedragsbegeleiding

Heeft uw kat gedragsproblemen? maak dan gebruik van onze Plusgedragsbegeleiding voor katten!
Katten zijn geweldige huisdieren! Maar ze kunnen (voor ons) ongewenst gedrag vertonen zoals onzindelijkheid, krabben aan meubels, zelfverwonding etc. Deze problemen kunnen zowel voor de
kat als voor u erg vervelend zijn. Veel katten worden dan ook afgestaan omdat de eigenaar niet meer weet hoe het probleem op te lossen. Het tijdig inschakelen van hulp van een gedragstherapeut kan veel narigheid voorkomen. Onze kattengedragstherapeut Mandy van Holland kan u helpen om gedragsproblemen te begrijpen , te voorkomen en/of op te lossen.

De kattengedragstherapeut kunt u inschakelen voor: vragen over algemeen gedrag, introductie van een nieuw dier in huis, voorbereiding op de komst van een baby, agressie naar mensen of soortgenoten (blazen, grommen, bijten, krabben, aanvallen), onzindelijkheid (plassen of poepen buiten de kattenbak), sproeien, angst voor mensen, soortgenoten, andere dieren of geluiden, krabben aan interieur, overmatig aandacht vragen, veel en vaak miauwen, eten van niet eetbare objecten, kaal likken, zichzelf verwonden, achter eigen staart aan jagen, denkbeeldige prooien vangen, terugkerende blaasontsteking (zonder medische oorzaak), stress.

Onze gedragstherapeut kan u kort advies geven zonder therapietraject, dit kan per e-mail of telefonisch.
Bij grotere gedragsproblemen is extra informatie nodig. Dit wordt verkregen door het invullen van een digitale vragenlijst, een thuisconsult met aanvullende vragen en een observatie.
U ontvangt ons verslag inclusief advies binnen 10 werkdagen na het thuisconsult. Daarnaast is er telefonische- of schriftelijke nazorg en ontvangt uw dierenarts een kopie van het verslag.

De kosten van een gedragsconsult:
Telefonisch consult (kort advies): € 27,50. Bestaande uit algemene vragen over kattengedrag, bijvoorbeeld: advies over opvoeding, introductie nieuwe kat, voorbereiding op komst baby etc. Een telefonisch consult moet vooraf worden aangevraagd en duurt maximaal 30 minuten. Deze prijs is excl. nazorg en verslag.

De kosten van een thuisconsult:
Een thuisconsult van maximaal 1 uur, inclusief vragenlijst, observatie, analyse, diagnose, therapieadvies en een verslag: €91,- (excl. reiskosten €0,25 p/km, parkeerkosten en visitekosten € 13,50).
Voor uitgebreide gedragsproblemen is extra informatie nodig. Deze aanvullende informatie wordt deels verkregen door het invullen van een digitale vragenlijst. Na het invullen en retour sturen van deze vragenlijst ontvangt u de factuur per mail en wordt er telefonisch een afspraak voor het thuisconsult (van ongeveer een uur) en observatie gemaakt.

Tijdens een thuisconsult zal de gedragstherapeut de ingevulde vragenlijst met u doornemen, aanvullende vragen stellen, het gedrag van uw kat observeren, de leefomgeving van de kat observeren,  een analyse maken en een diagnose stellen. Binnen 10 werkdagen na het gedragsconsult ontvangt u en uw dierenarts een definitief therapieadvies en verslag per mail. Daarnaast heeft u 3 maanden na consult, gratis begeleiding per mail of telefoon over het consult.

Indien een thuisconsult meer tijd in beslag neemt betaald u per 15 minuten €13,50 extra.

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl

Online afspraak maken?
Klik hier


Privacy statement