alt=

Nieuws

61 Zoekresultaten

Tandheelkunde maand

2 februari 2018

Kom met uw hond of kat tijdens de Maand van het Gebit voor een gratis check, en samen zorgen wij bij uw dier voor een schone, gezonde bek! Uit onderzoek blijkt…

lees verder...

 

Tandheelkunde maand

2 februari 2018

Kom met uw hond of kat tijdens de Maand van het Gebit voor een gratis check, en samen zorgen wij bij uw dier voor een schone, gezonde bek!

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de honden en 70% van de katten op twee jarige leeftijd al gebitsproblemen heeft.  Het gebit van onze huisdieren heeft, net als uw gebit, levenslange verzorging nodig.

Bacteriën en voedselresten zorgen voor tandplaque en tandsteen. Als daar niets aan wordt gedaan, leidt dit tot tandvleesontsteking. Hierdoor gaat uw dier uit de bek stinken. Dus een onaangename geur komt niet door tandsteen, maar door de ontsteking! Dit is uiteraard ook pijnlijk, al laten dieren dat zelden merken. Uiteindelijk wordt het kaakbot aangetast en leidt dit tot verlies van tanden en kiezen. Dat is natuurlijk iets dat we willen voorkomen. Verder is gebleken dat ontstekingen in de bek ook problemen elders in het lichaam kunnen veroorzaken, aan bijvoorbeeld hart, lever en nieren. Een dier kan hier zelfs aan overlijden! Vandaar onze uitspraak dat een gezond gebit tot een langer en gezonder leven van uw dier leidt. Genoeg reden dus om het gebit en het tandvlees goed te verzorgen.

Het is verstandig om bij een jong dier al te beginnen met gebitsverzorging. Dit kan op verschillende manieren, zoals tandenpoetsen en speciale voeding. Voor een optimaal resultaat van preventieve zorg, is het van belang dat het gebit in goede conditie is. Bij reeds bestaande problemen is het noodzakelijk om deze eerst aan te pakken. Dat doen wij door middel van het uitvoeren van een professionele gebitsbehandeling. Wij brengen het dier hierbij onder volledige narcose zodat de behandeling optimaal kan worden uitgevoerd door daarvoor opgeleide medewerkers, zonder dat het dier pijn of angst voelt.

Tijdens de Maand van het gebit in februari kunt u bij PlusDierenklinieken terecht voor een gratis gebitsverzorgingsadvies. Als uw hond of kat nog jong is, wordt er gekeken of het melkgebit goed gewisseld is en wordt uitgebreide uitleg gegeven over wat u als eigenaar kunt doen om het gebit van uw huisdier zolang mogelijk gezond te houden. Bij oudere dieren wordt beoordeeld of uw huisdier een gebitsprobleem heeft waar professionele zorg van ons voor nodig is. Daarnaast krijgt u uiteraard ook alle uitleg over preventieve gebitsverzorging:  hoe kunt u (verdere) problemen voorkomen.

Kortom honden en katten van alle leeftijden zijn welkom voor deze gratis gebits-gezondheidscheck! U kunt hiervoor een afspraak maken bij één van onze vestigingen!

 

Vacature paraveterinair

25 januari 2018

Voor een periode van circa. 6 maanden zoeken wij een nieuwe paraveterinair dierenartsassistente, die ons gezellige team komt versterken. Ben jij zelf op zoek naar…

lees verder...

 

Vacature paraveterinair

25 januari 2018

Voor een periode van circa. 6 maanden zoeken wij een nieuwe paraveterinair dierenartsassistente, die ons gezellige team komt versterken.
Ben jij zelf op zoek naar een leuke baan of ken je iemand die hier mogelijk interesse in heeft, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie, zie 'vacatures'

 

Werkzaamheden vestiging De Saen

12 januari 2018

Vanaf vrijdagavond 12 januari vinden er werkzaamheden plaats aan de vloer van de wachtruimte van vestiging De Saen. Hierdoor is deze tijdelijk niet te betreden en…

lees verder...

 

Werkzaamheden vestiging De Saen

12 januari 2018

Vanaf vrijdagavond 12 januari vinden er werkzaamheden plaats aan de vloer van de wachtruimte van vestiging De Saen.
Hierdoor is deze tijdelijk niet te betreden en vinden de volgende wijzigingen plaats:

* vrijdagavond 12 januari: avondspreekuur vindt in vestiging De Saen plaats. Echter zal het pand betreden worden via de zijdeur en zal er in een van onze spreekkamers een tijdelijke wachtruimte gemaakt.
* zaterdag 13 januari: zowel de dienst van 09:00-19:00 uur, alsmede het daarin vallende spreekuur, vindt plaats in vestiging Saendelft.
Voor het maken van een afspraak kunt u ons gebruikelijke telefoonnummer bellen.

Locatie Saendelft: Kaaikhof 32, 1567 JP Assendelft.

Onze excuses voor eventuele overlast en hopelijk kunt u snel weer onze vernieuwde vloer komen bewonderen.

 

Belangrijk nieuws Petplan verzekerden!

25 december 2017

Bent u bij Petplan verzekerd?Dan bent u gewend dat wij uw rekening direct doorsturen naar Petplan. Helaas mogen wij dit vanaf 1 januari 2018 niet meer voor u doen! De…

lees verder...

 

Belangrijk nieuws Petplan verzekerden!

25 december 2017

Bent u bij Petplan verzekerd?
Dan bent u gewend dat wij uw rekening direct doorsturen naar Petplan. Helaas mogen wij dit vanaf 1 januari 2018 niet meer voor u doen!

De samenwerking met Petplan stopt dus per 1 januari 2018.
Dit betekent dat u vanaf 1 januari 2018 uw factuur zelf bij Petplan kunt declareren, maar ook dat u de rekening bij ons aan de balie gelijk moet voldoen.

Het declareren kan via www.petplan.nl/declareren.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een van onze praktijken.

 

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl

Online afspraak maken?
Klik hier