alt=

Nieuws

73 Zoekresultaten

Nieuw geveldoek bij De Saen

14 januari 2019

Op de gevel van onze vestiging De Saen is een mooi, nieuw geveldoek opgehangen. Het oude was na jaren buiten in weer en wind hangen, flink verschoten en werd het…

lees verder...

 

Nieuw geveldoek bij De Saen

14 januari 2019

Op de gevel van onze vestiging De Saen is een mooi, nieuw geveldoek opgehangen. Het oude was na jaren buiten in weer en wind hangen, flink verschoten en werd het tijd voor een fris exemplaar. Collega Femke en kat Mauw hebben model gestaan voor de foto en daar zijn we erg blij mee want ze zien er prachtig uit samen!

 

Ook tijdens de feestdagen staan onze dierenartsen voor u en uw dieren klaar!

21 december 2018

Tijdens de komende feestdagen hebben onze klinieken de volgende aangepaste openingstijden:maandag 24 december: geopend tot 16:00 uur. 1e kerstdag: de gehele dag…

lees verder...

 

Ook tijdens de feestdagen staan onze dierenartsen voor u en uw dieren klaar!

21 december 2018

Tijdens de komende feestdagen hebben onze klinieken de volgende aangepaste openingstijden:

  • maandag 24 december: geopend tot 16:00 uur.
  • 1e kerstdag: de gehele dag kunt u voor spoedgevallen terecht bij HUGO
  • 2e kerstdag: spoeddienst van 11:00 uur tot 16:00 uur
  • Oudjaarsdag: geopend tot 16:00 uur
  • Nieuwjaarsdag: spoeddienst van 12:00 uur tot 17:00 uur

Het hele team van PlusDierenklinieken wenst u alvast heel prettige kerstdagen en een gezond 2019!

 

Cytologisch onderzoek

29 november 2018

Om zoveel mogelijk onderzoeken bij Plusdierenklinieken op onze locaties uit te kunnen voeren en de dieren zo snel mogelijk te helpen, hebben we 2 dierenartsen…

lees verder...

 

Cytologisch onderzoek

29 november 2018

Om zoveel mogelijk onderzoeken bij Plusdierenklinieken op onze locaties uit te kunnen voeren en de dieren zo snel mogelijk te helpen, hebben we 2 dierenartsen die zich bekwaamd hebben in het cytologisch onderzoek. Bij dit onderzoek wordt de structuur en functie van cellen met behulp van een microscoop bekeken. Zo kunnen we bijvoorbeeld biopten en/of puncties van bultjes, afkrabsels van de huid of afdrukjes van een wondje beoordelen. Ook kunnen we op deze manier biopten van inwendige organen onderzoeken die tijdens een echo-onderzoek worden verkregen.

Als je dier bijvoorbeeld een bultje heeft, is het belangrijk het te laten onderzoeken. Het voornaamste doel van het cytologische onderzoek is onderscheid maken tussen ontsteking of tumor. Soms is het nog onschuldiger en blijkt er sprake van een cyste of talgklier. Bij een tumor wil je weten of het een goed- of kwaadaardige tumor betreft. Het is fijn als je daar zo snel mogelijk de uitslag over krijgt. Als we niet zeker zijn van de uitslag, sturen we het op naar het laboratorium. Maar meestal kan die tijd dus uitgespaard worden. Aan de buitenkant is niet te zien of een bultje 'onschuldig' is of niet. Met deze snelle methode is dus heel veel meer informatie te krijgen!

De dierenartsen dierenartsen die het cytologisch onderzoek uitvoeren zijn: Ignas Hattink en Femke van Kempen.

 

Samenvoegen Facebookpagina's

12 november 2018

PlusDierenklinieken heeft 3 vestigingen in de Zaanstreek en de collega's van deze vestigingen vormen een hecht team dat nauw samenwerkt om uw huisdier(en) de beste…

lees verder...

 

Samenvoegen Facebookpagina's

12 november 2018

PlusDierenklinieken heeft 3 vestigingen in de Zaanstreek en de collega's van deze vestigingen vormen een hecht team dat nauw samenwerkt om uw huisdier(en) de beste zorg te geven. Met één gezamenlijke Facebookpagina: 'PlusDierenklinieken' willen we ook op Facebook laten zien dat we samen 1 team zijn.

We vragen de volgers van de pagina's Saendelft en Westerwatering om vóór 1 december de nieuwe PlusDierenklinieken pagina te gaan volgen. Volgers van de pagina van De Saen hoeven niets te doen, van deze pagina wordt alleen de naam veranderd. Onder alle volgers van Facebookpagina PlusDierenklinieken verloten we op 15 december 10 waardebonnen van €25 ! Uiteraard te besteden bij een vestiging naar keuze.


Wat we helaas niet kunnen meenemen naar de samengevoegde pagina zijn de vaak zeer goede recensies die in het verleden door u zijn gegeven op de pagina's van Westerwatering en Saendelft. Die gaan helaas verloren en dat vinden we uiteraard erg jammer. Wij hopen dan ook dat iedereen die in het verleden de moeite heeft genomen om een recensie te geven, dit nogmaals wil doen op de pagina van PlusDierenklinieken. Wij zijn u daarvoor erg dankbaar!

Tot ziens op Facebookpagina PlusDierenklinieken!

 

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl

Online afspraak maken?
Klik hier


Privacy statement