Levenslang vaccineren voor de fret

Niet meer ieder jaar voor de gezondheidscontrole en de inenting betalen? Dat kan! Bij ons is dit mogelijk op alle drie de vestigingen. U betaalt voor een fret een eenmalig bedrag (zie onderaan voor de tarieven) en wij controleren en vaccineren uw fret zijn/haar hele verdere leven ieder jaar! U kunt zoals gebruikelijk een afspraak maken op het tijdstip dat u uitkomt bij uw eigen vaste dierenarts binnen ons team. U krijgt elk jaar een oproep ter herinnering voor de gezondheidscontrole en vaccinatie van uw fret. Oftewel u krijgt dezelfde uitgebreide service die u al van ons gewend bent. Voor deelname aan het levenslang vaccineren, zie de voorwaarden hieronder. 

Voorwaarden deelname levenslang vaccineren

  • Deelname fret vanaf elke leeftijd.
  • Uw fret moet gechipt zijn. Indien hij/zij bij deelname levenslang vaccineren nog niet gechipt is, dan chippen en registreren wij uw fret bij het eerstvolgende consult of u kunt er een aparte afspraak voor maken. De kosten zijn hiervan zijn inbegrepen in de eenmalige deelnamesom.
  • Alle extra handelingen naast het algemeen lichamelijk onderzoek worden in rekening gebracht.
  • Indien uw fret binnen 1 jaar na de 1e vaccinatie via het levenslang vaccineren overlijdt, dan krijgt u van ons 75% van de deelnamesom retour in de vorm van tegoedbonnen (geldigheid 2 jaar).
  • Bij onredelijk gedrag (agressie, schelden, onterechte beschuldigingen (ook op social media)) wordt deelname stopgezet, zonder recht op vergoeding.

Tarieven deelnamesom van een fret gesplitst per leeftijdscategorie

 

  • Jonge fretten t/m 3 jaar = €185,-  (=inclusief chip/registratie kosten)
  • Volwassen/Senior fretten vanaf 4 jaar  = €105,- (=inclusief chip/registratie kosten)

 


Privacy statement