Kirsten van Stralen

Kirsten van Stralen

Functie: Paraveterinair

Passie: Ik heb één grote passie en dat is paardrijden. Met mijn eigen paard oefen ik diverse takken uit in de paardensport, lekker uitwaaien op het strand bijvoorbeeld vind ik heerlijk. Maar wat ik het allerleukste vind om te doen is de dressuursport. In de dressuur doe ik ook regelmatig mee aan wedstrijden en het blijft een leuk gezicht, ik met mijn kleine fjord tussen de grote warmbloed paarden. Daarnaast heb ik nog een kleine passie en dat is de muziek van het Volendamse duo Nick en Simon; ik vind hun muziek heerlijk om naar te luisteren en ga ook graag naar een concert van de mannen.

Leefstijl: Ik ben geboren in Alkmaar en opgegroeid in Heerhugowaard. Toen ik ongeveer 12 jaar oud was ben ik verhuisd naar een prachtige stolpboerderij in Hoogwoud, daar is eigenlijk de passie voor paarden ontstaan, heerlijk de paarden in de achtertuin. In Hoogwoud heb ik ook mijn vriend leren kennen. Samen hebben wij in 2015 ons eerste eigen huis gekocht waar wij samen met onze twee katten Paseo en Starlet en ons hond(je) Dinky Toy wonen. En inmiddels kan ik ook mijn man zeggen ipv mijn vriend.

Uitblinkend: Regelmatig zal ik het eerste gezicht zijn die u ziet als u bij ons de praktijk binnen komt, omdat ik veel achter de balie werk. Adviezen geven en u goed helpen door u te woord te staan bij de balie is wat ik graag doe. Daarnaast ben ik gewichtsconsulente; dieren met overgewicht kunnen bij mij terecht. Samen met u doe ik mijn best om uw huisdier weer op een gezond gewicht te laten komen. Bij oudere dieren met overgewicht speelt artrose een belangrijke rol, ook deze patiënten kunnen bij mij terecht voor extra begeleiding.

Sinds: Ik heb in 2010 mijn diploma paraveterinair behaald. Na het behalen van mijn diploma ben ik eigenlijk meteen bij PlusDierenkliniek de Saen komen werken, en doe dit nog steeds met heel veel plezier.

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl

Online afspraak maken?
Klik hier


Privacy statement