Hyke Boutkan

Hyke Boutkan

Functie: Paraveterinair

Passie: Al sinds ik mij kan herinneren heb ik een grote liefde voor alles wat groeit en bloeit. In de loop van de tijd is mijn liefde en fascinatie voor dieren dusdanig gegroeid, dat ik in januari 2014 gestart ben met de opleiding tot Paraveterinair dierenartsassistent. Dit voelde een beetje als iemand die op zijn 38e zegt dat ze ballerina wil worden. Maar... ik ben nog nooit met zo veel plezier naar mijn werk gegaan. De combinatie van denken en doen, het werken met mensen en dieren, het is voor mij de perfecte baan.

Leefstijl: Ik woon samen met mijn vriend waar ik inmiddels al 21 jaar verliefd op ben. Mijn ontspanning haal ik uit lezen, tuinieren, naaien, haken of op een andere manier creatief bezig zijn. Maar het allerliefst ben ik mijn vrije tijd in de weer met onze 2 honden, Disco en Sirio, en onze papegaaien en parkieten. Onze vakanties brengen we het liefst door in Denemarken. Waarbij niet alleen de honden maar ook minimaal twee van onze vogels gezellig meegaan.

Uitblinkend: Naast mijn passie voor dieren, ben ik ook altijd benieuwd naar de eigenaar en zijn ideeën en gevoelens. Diergeneeskunde gaat wat mij betreft dan ook om de juiste (medische) zorg, de "aard van het beestje” en de samenwerking met de eigenaar. Daarnaast ben ik in het bijzonder geïnteresseerd in het oudere dier en in kromnavels.

Sinds: Eind 2013 ben ik begonnen met stage lopen en sinds 1 januari 2015 ben ik werkzaam als paraveterinair (in opleiding). Sinds september 2015 mag ik mijzelf gediplomeerd paraveterinair noemen. En eerlijk is eerlijk, hier ben ik hartstikke trots op!

U kunt mij vanaf 15 september 2016 tegenkomen bij PlusDierenkliniek De Saen.

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl