Barbara Bontekoning

Barbara Bontekoning

Functie: Dierenarts

Passie: mijn passie ligt bij mijn werk, hardlopen, lekker eten en de bijbehorende wijn. Vaak krijg ik te horen dat ik ga stralen als ik het over mijn werk heb. Ik geniet elke dag van het contact met de patiënten en hun eigenaren. Elk beestje is anders en heeft zijn eigen verhaal en gedrag. Het geeft me altijd een erg voldaan gevoel als een ziek dier vlot opknapt. En als hun baasjes gerustgesteld en tevreden de deur uit gaan.
In mijn vrije tijd loop ik vaak hard. Dat doe ik intensief, met af en toe een marathon. Heerlijk om buiten te zijn en te genieten van de natuur. Verder kook ik graag een uitgebreid diner voor vrienden. Of ga ik naar een culinair evenement. Daarnaast heb ik meerdere wijncursussen gevolgd en een tijdje in een wijnbar gewerkt.

Leefstijl: het lukt me goed om mijn werk met een leuk sociaal leven te combineren. Ik woon in Amsterdam. Ik heb op dit moment geen huisdieren omdat ik vind dat ik daar nu te weinig tijd voor heb en te veel van huis ben.

Uitblinkend: in de afgelopen jaren heb ik veel patiënten voorbij zien komen. Ik heb me vooral verdiept in de interne geneeskunde en konijnen en knaagdieren. Daarnaast vind ik de neurologie erg interssant en maak ik graag echo's. En ik krijg ook meer ervaring met het uitvoeren van laparoscopische sterilisaties.

Sinds: ik ben afgestudeerd in 2005. Na diverse waarnemingen heb ik achtereenvolgens een jaar in Blokker en negen jaar in Amsterdam gewerkt. Ik werk sinds januari 2017 met heel veel plezier bij PlusDierenklinieken.

Ik kan niet wachten om u en uw beestjes te ontmoeten!

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl

Online afspraak maken?
Klik hier